top of page

ABOUT

elise verberg | bedrijfsmotivaties

RO140227-73.jpg

RO140227-73.jpg

RO140227-83.jpg

RO140227-83.jpg

RO140227-81.jpg

RO140227-81.jpg

RO140227-52.jpg

RO140227-52.jpg

Elise Verberg is an independently established executive coach and proces supervisor. Through her company BedrijfsMotivaties she works for numerous organizations in both the profit and non-profit sectors. Her work is characterized by querying people from organizations, listening to what is going on - even that which is left unsaid - and writing purpose and directional reports.

For more information feel free to contact Elise directly via email at elise@evbm.nl.

 

"Ik geloof in al mijn vezels in de veerkracht van mensen"

"Iedereen is de eigenaar van zijn eigen ontwikkelproces. Door verdieping in jezelf en ja-zeggen tegen de omgeving en het systeem waaruit je voortkomt, waarvan je deel uitmaakt, wordt de weg vrij, creëer je ruimte, wordt een opening geboden voor weer een volgende stap.”

 

Na mijn universitaire opleiding ben ik gaan werken als beleidsonderzoeker, HR-adviseur, bedrijfskundige en beleidscontroller. Na verschillende leidinggevende functies te hebben bekleed, ben ik in 2000 BedrijfsMotivaties begonnen, bureau voor coaching en procesbegeleiding.

 

Het ontwikkelen van mens en bedrijf uit zich op mijn eigen pad in het continu zelf leren, reflecteren en ontwikkelen. Ik heb mijn basisopleiding als coach gevolgd bij de School voor Coaching. Mijn NLP/TA-opleiding volgde ik bij de Plata Foundation en in het opstellingenwerk ben ik geschoold bij de Plata Foundation (Pia Umans), Jahnu (Hylke Bonnema) en Stephan Hausner (Duitsland).

 

Naast opleidingen en workshops, ontmoet ik steeds veel interessante mensen en lees ik graag over van alles en nog wat. Via de inspiratie-button kom je bij een leeslijst van boeken die ik recent gelezen heb.

 

 

bottom of page