top of page

Maatwerk

 

Jouw persoonlijke ontwikkeling gaat over jou. Jij bent uniek! En er zijn bepaalde wetmatigheden; sommige zaken zijn namelijk universeel en van alle tijden. Met deze inzichten én jouw unieke persoon is coaching en begeleiding altijd maatwerk. Bij dit maatwerk zijn voor mij de centrale thema's ontmoeting, helderheid, veerkracht en energie.

Ontmoeting

In de ontmoeting onstaat een nieuwe ruimte. In de ontmoeting tussen jou en mij als coach; en ook in de ontmoeting met jezelf, de weerstanden waar je tegenaan loopt, de gedachten die opkomen, het gevoel dat je in bepaalde situaties hebt zonder dat je hier gelijk woorden aan kunt geven. Alleen door te kijken naar wat je ont-moet, kunnen groei en ontwikkeling worden gefaciliteerd.

In de ontmoeting kan je ook aftasten of ik voor jou op dit moment de juiste coach bent. Weet dat je altijd diegene treft die jou NU het beste past en die met jou even oploopt als het alleen voelt en spannend is. 

 

Veerkracht

Mensen hebben een immense veerkracht. Maar wat als je even niet weet waar jouw eigen veerkracht zit, hoe je die kan aanboren?

Door te onderzoeken waar jij energie van krijgt, blij van wordt, van in beweging komt, kan je je eigen handleiding schrijven. Deze handleiding is jouw manifest van hoe jij in het leven staat, jouw levensdoel waarnaar jij je leven steeds weer richt en inricht.

Helderheid

Helderheid, transparantie, naar de kern gaan, ontdaan van al het 'gedoe'. Daar gaat het voor mij om bij coaching.

 

  • Om helderheid te krijgen wat maakt dat je in een cirkel blijft bewegen;

  • Om de echte vraag achter je vraag bloot te leggen en te belichten;

  • Om dit van verschillende kanten te bekijken, vast te pakken en uiteindelijk los te laten;

  • Om met meer inzicht en met helderheid naar een volgend niveau te stappen.

 

Beweging

Energie is overal om ons heen: de zon, de wind en onze eigen spieren niet te vergeten. Om van fossiele resten brandstof of een glanzende edelsteen te kunnen laten ontstaan, is tijd, energie, wrijving en druk nodig. Zonder wrijving geen glans, en zonder druk geen tegenkracht.

Door de dofheid weg te halen, kan onder de zwarte laag van de steenkool jouw grootsheid gaan stralen. Vind je eigen diamant en kom écht in beweging!

Als je iets wilt wat je nog nooit had, zul je iets moeten doen wat je nog nooit deed.

bottom of page