top of page

Dream big

Sparkle more

Shine bright

Strategische partner

 

Er zijn momenten in je leven dat dromen en feiten bij elkaar komen. Ik werk samen met organisaties en mensen om dromen, ideeën en visies met elkaar in verbinding te brengen en deze samen daadwerkelijk te verwezenlijken. Soms 'in the lead', soms volgend in jouw tempo.

 

Jaren geleden liet ik op een strand in Thailand een droomlampion op.

Het was een week na de tsunami en mijn kinderen waren onder de indruk van het natuurgeweld dat kort daarvoor had plaatsgevonden. Aan de andere kant van het land, waar wij waren, stonden wij met ons reisgezelschap op een heldere avond stil bij wat er zich had voorgedaan. De plek was een gegeven, maar we konden wel de juiste dag en het tijdstip uitkiezen. Samen met de kinderen keken we hoe de wind stond en besloten we díe avond de lampionnen naar de hemel te sturen. We stonden naast elkaar, bepaalden wie wat deed en ieder voor zich, ondanks dat we een zelfde doel hadden, stond daar met zijn eigen gedachten. Naderhand spraken we over de gebeurtenis, over die lampion die niet gelijk de lucht in ging, over de reactie van de kinderen en over de magie van de verdwijnende lichtjes in de nacht.

 

Dát is waar het voor mij als partner in strategische processen ook over gaat: helpen dromen in daden om te zetten, het samen verkennen van omstandigheden en mogelijkheden, het vuur ontsteken en de energie in beweging omzetten en vervolgens de resultaten bezien en eventueel bijstellen alvorens tot een nieuwe actie over te gaan.  Voor ondersteuning als je het echt gebruiken kunt! Van het fijnslijpen van die belangrijke speech, het helder formuleren van een belangrijke brief tot jouw zakelijke partner tijdens bijeenkomsten en overleggen.

 

 

 

bottom of page