top of page
BreinStijl@Work
Instant Sabbatical

Februari 2017 is mijn nieuwste boek verschenen. In Instant Sabbatical staan, naast een model met verschillende stappen om je eigen ontwikkelproces te duiden, ook veel oefeningen om gelijk aan de slag te gaan en jezelf te coachen in je eigen ontwikkeling. Een handig boek waarmee jij jezelf gelijk in jouw eigen kracht zet.

 

Wil je het boek lezen en ermee ook echt aan de slag gaan? Je kunt het boek bestellen!

 

Met Sandra Minnee schreef ik 'BreinStijl@Work, hoe makkelijker samenwerkt, communiceert en innoveert'.

 

Iedereen heeft zijn eigen BreinStijl. Als je je BreinStijl kent, dan weet je wat je graag doet en waar je energie van krijgt, maar ook welk gedrag je valkuil is. Ken je ook de BreinStijl van anderen, dan kun je effectiever met hen samenwerken en communiceren. 
Dit boek geeft inzicht in de vijftien denk-actiestijlen uit het BreinStijl@Work-model en hoe je deze kunt gebruiken om plezieriger samen te werken, beter te communiceren en innovatiever te zijn. Het helpt je te werken aan persoonlijke groei en team- en organisatieontwikkeling. Met de vele tips, tools en oefeningen kun je direct zelf aan de slag. Via onderstaande button kom je bij een kort informatiefilmpje over het boek.

 

 

 

 

Het boek wordt gebruikt bij individuele coachtrajecten en bij de maatwerk teamsessies die ik faciliteer. Daarnaast is het te bestellen via uitgever BoomNelissen. 

 

 

In het Coachingstechniekenboek beschreef ik een hele mooie techniek om als coach/begeleider mee te werken, de Spiegeltechniek. Wil je hier meer over lezen en ook tal van andere technieken leren kennen dan kun je dat in dit boek vinden. 

 

Het boek is te bestellen via de uitgever BoomNelissen.

Om je eigen BreinStijl Profiel te bepalen kun je een on line test doen. In het Coachingsinstrumentenboek beschreef ik deze BreinStijl@Work test en hoe je deze test kan inzetten in je coachpraktijk.

 

Het boek is te bestellen via de uitgever BoomNelissen.

Het Coachings-techniekenboek
Het Coachings-instrumentenboek

Schrijven

 

Schrijven is voor mij een vorm om allerlei gedachten en ideeën kwijt te kunnen. Het begint met een beeld dat ik voor ogen heb en vervolgens slaat dit neer in woorden, opbouw en werkvormen. Naast het schrijven en redigeren van teksten voor anderen, publiceer ik ook zelf. Hieronder staan vier recente publicaties opgenomen welke je kunt bestellen.

Je kunt ook het model van zelfontwikkeling bekijken in de animatie via onderstaande knop.

bottom of page