top of page

Bewegen naar Werk

Bewegen naar Werk, een initiatief van Rotterdam Sportsupport, is een leergang voor Rotterdammers in de bijstand. Goalsetting, weten waar je naar toe wilt, welk werk je wilt, zijn basiselementen in dit speciaal door BedrijfsMotivaties ontwikkeld curriculum.

Van de groep van circa 28.000 mensen in de Rotterdamse bijstand zijn eind januari 2015 120 deelnemers gestart met de leergang Bewegen naar Werk/Goalsetting. Dé hoofd- en hartmodule die volgt op het fysieke traject op de sportverenigingen.

Weer naar werk bewegen, begint met een kleine stap: gewoon doen! De vragen lijken ogenschijnlijk zo eenvoudig. In de zes bijeenkomsten bleek al snel hoe lastig het kan zijn om te weten en te vertellen wie jij bent, wat jij kan, wat jij wilt en hoe je daar van plan bent te komen. Wat voor de een al een enorme stap is, kan voor de ander een peuleschilletje zijn. Met respect voor de verschillen, hebben deelnemers van verschillend pluimage komaf elkaar verder geholpen, gestimuleerd.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page