top of page

PS I .... ME!!


Brainstormen met iemand die er graag bij tekent, vind ik onwijs inspirerend en stimulerend. Inge de Fluiter (www.schetswinkel.nl) is zo'n iemand. Terwijl ik vertelde over de door mij gevolgde nascholing (workshop Sedona-methode door Maarten Klatte en Liesbeth van Woerden), legde zij heel simpel de kern van mijn ervaringen in een beeld weer.

Tijdens de workshop diepten we een relatief simpele en ook impactvolle manier om met weerstanden om te gaan uit. Met een aantal bijna meditatie-achtige vormen, aan de hand van enkele vragen, werden we uitgenodigd om belemmeringen eerst helemaal te zien en vervolgens los te laten. Het mooie was dat als je weerstand hebt om je weerstand los te laten ('ja zeker, het komt voor'), je het bij wijze van 'experiment' ook alleen voor 'hier en nu' kon loslaten. En zo werkte ik de weerstand van 'zwaar' (alles wat me zwaar valt inclusief, en vooral, af en toe mijzelf) om naar 'krachtig'. Waarbij het krachtige juist heel licht en ruimte innemend werd..... Kun je het nog volgen?

Ik ben alles aan het verwerken, lees komende vakantie het handboek van Hale Dwoskin en heb een mooi instrument aan mijn coacharsenaal toegevoegd!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page