top of page

Landen na de vakantie: balanceren!


Ik ben al weer een paar weken aan het werk en heb al weer diverse coachgesprekken gevoerd. Mooi om te zien wat de vakantieperiode met mensen doet! De balans wordt opgemaakt; soms al in de vakantie zelf, soms pas als de eerste werkweek al achter de rug is en de confrontatie met de 'sleur' je keihard in het gezicht raakt. Terug in het 'gewone' ritme word je vaak pas echt geconfronteerd met wat je werkelijk wilt....of wat je echt NIET meer wilt.

Na de vakantie - of je nu wilt of niet - is het zinvol om aandacht te besteden aan het herijken van dat wat je werkelijk wilt doen, bijdragen, bereiken. Even stilstaan, reflecteren, keuzes maken en in een nieuw of hernieuwd evenwicht al je (oude, nieuwe, andere) dagelijkse zaken combineren. Jij staat centraal en bent de regisseur van je eigen hervonden balans.

Mooi werkzaam jaar maar weer!

ps Even bewust stilstaan bij jouw eigen balancering? Bel/mail voor een zomeraanbodsessie!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page